Prijzen keuken plaatsen

Prijzen keuken plaatsen? Naast de nieuwe keuken komen er vaak nog kosten bij voor het monteren en plaatsen van uw nieuwe keuken. Welke kosten komen er kijken bij het plaatsen van een keuken?

Vraag de gratis keukencatalogi aan of bekijk hier de goedkoopste keukenzaak.

Demonteren oude keuken
Bij het monteren van uw nieuwe keuken hoor natuurlijk ook het demonteren van uw oude keuken. Het verschilt natuurlijk wel per keukenzaak, maar meestal zijn er geen kosten bij het demonteren van uw oude keuken.

Dit wordt meestal gratis gedaan door het bedrijf waar u uw keuken koopt. U kunt er dan ook voor kiezen dat zij de keuken meenemen of dat u de keuken houdt en hem eventueel zelf nog verkoopt. Het kan ook zijn dat u dit zelf moet doen. U kunt hiervoor iemand in huren of het zelf doen.

Prijs plaatsen nieuwe keuken
Bij het plaatsen van de keuken wordt meestal een standaard bedrag berekend voor het plaatsen van een kast en een apparaat en het werkblad word vaak per meter berekend. Vroeger zeiden ze dat dit bedrag globaal 10% van de totale keukenprijs is. Dit kan u nog steeds aanhouden.

Prijs meerwerk bij het plaatsen
De prijs van het meerwerk wat bij het plaatsen van de keuken er bij komt worden ook wel verborgen kosten genoemd.  Dit komt omdat de kosten van het plaatsen van uw keuken zijn opgenomen in de offerte.

Dit is vaak niet het geval bij de meerwerk kosten. Maar wat zijn nou meerwerk kosten. Dit is bijvoorbeeld het verleggen van de leidingen, het maken van een koof boven de keuken of een groepenkast vernieuwen.

Dit zijn vaak kosten die flink op kunnen lopen. Informeer hierbij bij uw keukenzaak en bekijk, als u nieuwe apparatuur in de keuken neemt, alvast naar de aansluitingen. Dit kunt u doen om de verborgen kosten te vermeiden.

Dit was de prijzen informatie over het plaatsen van uw keuken, wilt u meer weten? Vraag de gratis keukenbrochures aan of ga direct naar de keukenwinkel met de scherpste prijzen.