Prijs Ixina keuken

Prijs Ixina keuken? Hoeveel kost een gemiddelde keuken bij Ixina? Heeft u de intentie om een nieuwe keuken aan te schaffen? Voor een goed beeld van een keuken bij Ixina kunt u het best de prijzen en aanbiedingen op de website beschouwen.

Meer lezen over keukenprijzen? Ontvang gratis keukencatalogi vol met keukenprijzen thuis.

prijs Ixina keukenPrijs Ixina keuken

De prijs van een gemiddelde keuken bij Ixina ligt rond de €10.000.-. Echter hangt de definitieve prijs natuurlijk af aan uw wensen. Wilt u veel extra’s in of aan uw keuken dan betaalt u natuurlijk meer.

 

Ixina keukens garantie

Voor de garantie van keukenkastjes staat 10 jaar, dit omdat Ixina bekend staat om de kwaliteit die het levert. Mocht u ondanks alle goede zorgen toch nog een defect ontdekken, of heeft u een vraag of opmerking met betrekking tot uw Ixina kast, dan kunt u contact opnemen met de dienst-na-verkoop.

U kunt deze dienst telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 02 333 87 94 of via het contactformulier.

Heeft u problemen ondervonden met uw keukenapparatuur? Aarzel dan niet om direct contact op te nemen met Ixina keukens. Ze bieden u 5 jaar garantie op alle elektrotoestellen.

Ixina keukens

Ixina keukens heeft 55 toonzalen in België. Het bedrijf bestaat al sinds 1971. Het heeft een ervaring aan 40 jaar vakmanschap.  Mocht u voor een Ixina keuken gaan, dan ontvangt u een keuken van kwaliteit.

Bent u benieuwd naar ervaringen over Ixina keukens? Of heeft u zelf een ervaring opgedaan die u graag wilt openbaren naar uw medemens? Bekijk dan hier de ervaringen van Ixina keukens.