Prijs Grando keuken

Prijs Grando keuken? Hoeveel kost een gemiddelde keuken bij Grando? Heeft u de intentie om een nieuwe keuken aan te schaffen? Voor een goed beeld van een keuken bij Grando kunt u het best de prijzen en aanbiedingen op de website beschouwen.

Meer lezen over keukenprijzen? Ontvang gratis keukencatalogi vol met keukenprijzen thuis.

prijs grando keukenPrijs Grando keuken

De prijs van een gemiddelde keuken bij Grando ligt rond de €10.000.-. Maar natuurlijk ligt de definitieve prijs aan u, afhankelijk van uw wensen. Wilt u veel extra’s in of aan uw keuken dan betaalt u natuurlijk meer.

Grando keukens garantie

Op de gehele keuken krijgt u van Grando 5 jaar garantie, op keukenapparatuur krijgt u 2 jaar alhoewel sommige leveranciers 5 jaar garantie geven als u 4 toestellen van hetzelfde merk koopt. Mocht u ondanks alle goede zorgen toch nog een defect ontdekken, of heeft u een vraag of opmerking met betrekking tot uw Grando keuken. U kunt gerust de showroom opbellen,ze helpen uw graag met de dienst na verkoop.

u kunt deze dienst telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer waar de showroom op is te bereiken of u stuurt ze een e-mail.

 

Grando keukens

Grando keukens heeft 11 toonzalen in België. Het bedrijf bestaat al sinds 1965, Grando bestaat eigenlijk uit een halve eeuw vakmanschap. Als u voor een Grando keuken gaat, dan bent u bij een bedrijf dat weet wat ze doen.

Bent u benieuwd naar ervaringen over Grando keukens? Of heeft u zelf een ervaring opgedaan die u graag wilt openbaren naar uw medemens? Bekijk dan hier de ervaringen van Grando keukens.