Prijs Eggo keukens

Prijs Eggo keuken? Hoeveel kost een gemiddelde keuken bij Eggo? Heeft u de intentie om een nieuwe keuken aan te schaffen? Voor een goed beeld van een keuken bij Eggo kunt u het best de prijzen en aanbiedingen op de website beschouwen.

Meer lezen over keukenprijzen? Ontvang gratis keukencatalogi vol met keukenprijzen thuis.

prijs eggo keukenPrijs Eggo keuken

De prijs van een gemiddelde keuken bij Eggo zit tussen de 10.000,- en de 20.000,-. Echter hangt de definitieve prijs natuurlijk af van uw wensen. Wilt u veel extra’s in of aan uw keuken dan betaalt u natuurlijk meer dan als u een simpele keuken zou willen.

Eggo keukens garantie

Garantie bij de Eggo bestaat uit 10 jaar garantie op de meubels en 5 jaar garantie op het werk. Dat komt omdat Eggo bekend staat om de kwaliteit en de duurzaamheid die het levert.

Mocht u ondanks alle goede zorgen toch nog een defect ontdekken, of heeft u een vraag of opmerking met betrekking tot uw Eggo keuken, dan kunt u contact opnemen met uw persoonlijke contactpersoon. Of contact op nemen met de algemene klantenservice  03 877 74 42. Of neem even een kijkje op de website van Eggo.

Eggo keukens

Eggo keukens heeft 45 toonzalen in België. Het bedrijf bestaat al sinds 1980. Het heeft een ervaring aan 36 jaar vakmanschap.  Mocht u voor een Eggo keuken gaan, dan ontvangt u een duurzame keuken van goede kwaliteit.

Bent u benieuwd naar ervaringen over Eggo keukens? Of heeft u zelf een (oude)ervaring opgedaan die u graag wilt openbaren naar uw medemens? Bekijk dan hier de ervaringen van Eggo keukens.