Prijs DSM keuken

Prijs DSM keuken? Hoeveel kost een gemiddelde keuken bij DSM? Denkt u er over na om een nieuwe keuken aan te schaffen? Voor een goed beeld van een keuken bij DSM kunt u het best de prijzen en aanbiedingen op de website bekijken.

Alvast inspiratie opdoen? Ontvang de gratis DSM keukencatalogus snel in huis.

Prijs dsm keukenPrijs DSM keuken

De gemiddelde keukenprijs is lastig vast te stellen. Elke keuken heeft andere wensen of maten. Als u extra’s in uw keuken wilt dan kan de prijs varieren.

DSM keukens

In 1919 werd DSM opgericht door Honoré De Geetere als een zaak dat ijzerwaren verkocht op de markt in Nevele.  In 1949 nam Antoinette de Geetere de verkoop op zich, ze veranderd het zo dat het productaanbod van landbouwmachines naar vuren en ijzerwaren.

In 1958 huwde Antoinette De Geetere met André De Schepper, met hem samen bleef DSM groeien. Omdat ze wilde blijven groeien verhuisde ze in 1991 naar de Graaf Van Hoornestraat. Toendertijd bestond het aanbod van DSM uit verwarmingstoestellen, huwelijkslijsten en keukens. Twee jaar later in 1993 opende ze hun toonzaal in Sint-Niklaas. En weer twee jaar daarop in 1995 opende ze hun toonzaal in Ardooie.

Door de jaren heen maakte het bedrijf een enorme evolutie mee. In 2002 is DSM afgestapt van de huwelijkslijsten en de kachelverkoop. Vanaf dat moment richtte DSM zich alleen maar op het verkopen van kwaliteit keukens.

In 2006 verhuist DSM Nevele nogmaals wegens hun groei, ze gingen naar Vaart links te Nevele. Ze opende ook meteen de grootse toonzaal in België met deze verhuizing. Op 14 februari 2008 ging de DSM toonzaal in Erembodegem open. En met de opening ging de titel van grootste toonzaal in België van Nevele naar Erembodegem. Een aantal jaren ging het zo verder en schoten de DSM toonzalen als paddenstoelen uit de grond. Maar nog altijd na al die jaren is DSM een familie bedrijf gebleven, met nu alweer de 3de en 4de generatie aan het stuur bij DSM keukens. Keukens is ze toch met de paplepel erin gegoten.

Wilt u nog even een kijkje nemen op  de website van DSM zelf?

Bent u benieuwd naar ervaringen met DSM keukens? Of heeft u zelf een (oude) ervaring met DSM keukens en wilt u die misschien delen? Bekijk dan hier DSM keukens ervaringen.