Prijs Dovy keuken

Prijs Dovy keuken? Hoeveel kost een gemiddelde keuken bij Dovy? Heeft u de intentie om een nieuwe keuken aan te schaffen? Voor een goed beeld van een keuken bij Dovy kunt u het best de prijzen en aanbiedingen op de website beschouwen.

Meer lezen over keukenprijzen? Ontvang gratis keukencatalogi vol met keukenprijzen thuis.

Prijs Dovy keuken

De prijs van een gemiddelde keuken bij Dovy ligt rond de €12.000.-. Echter hangt de definitieve prijs natuurlijk af aan uw wensen. Wilt u veel extra’s in of aan uw keuken dan betaalt u natuurlijk meer.

Dovy keukens garantie

Voor de garantie van keukenkastjes staat 10 jaar, dit omdat Dovy bekend staat om de kwaliteit die het levert. Mocht u ondanks alle goede zorgen toch nog een defect ontdekken, of heeft u een vraag of opmerking met betrekking tot uw Dovy kast, dan kunt u contact opnemen met de dienst-na-verkoop.

U kunt deze dienst telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 051 260 402 of via het contactformulier.

Heeft u problemen ondervonden met uw keukenapparatuur? Aarzel dan niet om direct contact op te nemen met de fabrikant. Vermeld bij het aangeven van uw probleem dat u de keuken bij Dovy heeft gekocht en houd uw klantnummer bij de hand.

Klik hier voor een overzicht met de nummers van de fabrikanten per merk.

Dovy keukens

Dovy keukens heeft 21 toonzalen in België. Het bedrijf bestaat al sinds 1980. Het heeft een ervaring aan 36 jaar vakmanschap.  Mocht u voor een Dovy keuken gaan, dan ontvangt u een keuken van kwaliteit.

Bent u benieuwd naar ervaringen over Dovy keukens? Of heeft u zelf een ervaring opgedaan die u graag wilt openbaren naar uw medemens? Bekijk dan hier de ervaringen van Dovy keukens.